Siste anmeldelser

Hver uke er vi ute og anmelder restauranter i Oslo. Her er de 30 siste.

  1. Restaurantanmeldelse: Tar ikke bølgen for nye Bølgen & Moi

    «Vennligst vent her, så kommer vi løpende for å hjelpe deg» står det ved inngangen til Bølgen & Moi Gimle ...

  2. Restaurantanmeldelse: Thai hard i stille sidegate

    Lokalet er ikke all verden, men maten ...

  3. Restaurantanmeldelse: Sushi med en duft av pizza

    Sabaki i Paleet byr på bra sushi og hyggelig service, men ikke alt går på skinner.

  4. Restaurantanmeldelse: Vomfyll

    Oslo flommer over av middelmådige asiatiske restauranter. Foodie er en av dem.

  5. Restaurantanmeldelse: Ingen grunn til å feire, Ferro

    Lokalene er like fine, ellers er det meste på Vulkans italienske storstue forfalt etter tre år.

  6. Restaurantanmeldelse: Skuffende tacofredag

    El Camino har tatt over lokalene til Beach Club. Men til tross for full partymusikk uteblir strandfesten.

  7. Restaurantanmeldelse: Fiasco lever – heldigvis – ikke opp til navnet

    Gode burgere går aldri ut på dato hos 30-årsjubilanten Fiasco.

  8. Restaurantanmeldelse: 119-åring i storform

    Theatercaféen er en klassisk restaurant som har vært flink til å fornye seg.

  9. Restaurantanmeldelse: Feil retning, Südøst!

    Tørrstekt and må man ikke servere, restaurant Südøst!

  10. Restaurantanmeldelse: Kinesisk overraskelse i trist kjeller

    I en kjeller 15 meter fra turistløypa ligger en kinesisk overraskelse.

  11. Restaurantanmeldelse: Godlukt i Stallen

    Nyåpnede Stallen restaurant byr på en spennende nordisk matreise.

  12. Restaurantanmeldelse: Enestående service

    Vintage Kitchen byr på lekkert interiør, god mat og servitører i toppklassen.

  13. Restaurantanmeldelse: Sandakers juvel skinner ennå

    Det tynnes i restauranttilbudet ovenfor Grünerløkka, men du kan ennå stole på inderen på Nordpolen.

  14. Restaurantanmeldelse: Fancy fangst i Bjørvika

    Det måtte en internasjonal hotellrestaurantkjede til for å skaffe oss Barcodes første fiskerestaurant.

  15. Restaurantanmeldelse: Trygt vannhull ved Akerselva

    Nydalen bryggeri og spiseri er best på pubmat og øl.

  16. Restaurantanmeldelse: Har Lille Saigon byens beste vårruller?

    Du får fremdeles mye for pengene på Lille Saigon.

  17. Restaurantanmeldelse: Kongen i knestående

    Café Sjakk Matt byr på hyggelig service og atmosfære, men får trekk for maten.

  18. Restaurantanmeldelse: Arakataka – litt dyrere, men like godt

    Prisnivået kryper oppover, men du får fremdeles mye for pengene på Arakataka.

  19. Restaurantanmeldelse: Futten ut av Champagneria

    Champagneria på Frogner sprudlet i starten, men nå er det meste dødt.

  20. Restaurantanmeldelse: Bono, det hemmelige pastaparadiset

    Lykkelig er den som får servert spagetti fra Monicas kjøkken.

  21. Restaurantanmeldelse: Velkrydret, men bortgjemt på Sørenga

    Indiske Gilander har ikke kremplasseringen på Sørenga, men er verd å lete seg frem til.

  22. Restaurantanmeldelse: Jo, jo, Ling Ling

    Det er sjelden du ser så delikate presentasjoner av maten. Men hvordan smaker den?

  23. Restaurantanmeldelse: Burgerkjede med voksesmerter

    Døgnvill burger begynner å bli en stor burgeraktør, men siste tilskudd er i største laget.

  24. Restaurantanmeldelse: Et stykke til toppen, Ekebergrestauranten!

    Det er fint på Ekebergrestauranten, men varierende mat, knuste asjetter og en øl i fanget kaster skygger over den hvite perlen.

  25. Restaurantanmeldelse: Overlevelseseksperten Hakkaiza

    Hakkaiza klorer seg fast i bryggekanten ytterst på Sørenga. Det er gode grunner til å glede seg over at den ennå ikke har sluppet taket.

  26. Restaurantanmeldelse: Ennå fyr i Eldhuset

    Eldhuset åpnet for fem år siden. Hvordan står det til i dag?

  27. Restaurantanmeldelse: Franske fristelser i skyggen av Munch

    Brasserie Rivoli er «the missing link» mellom Sørenga og Barcode, og lykkes godt med å hente det beste av begge verdener.

  28. Restaurantanmeldelse: Villa er ikke lenger et paradis

    Noe har gått tapt på nye Villa Paradiso.

  29. Restaurantanmeldelse: Er pizza-kebab Peppes nye trekk?

    Peppes nyeste satsing minner mer om kebab på pizzabunn.

  30. Restaurantanmeldelse: Indisk veteran på Frogner er still going strong

    Kyllingen på Village Tandoori er alene god nok grunn til å oppsøke stedet.