Siste anmeldelser

Hver uke er vi ute og anmelder restauranter i Oslo. Her er de 30 siste.

  1. Restaurantanmeldelse: Helt grei sushi på Bjølsen

    Bjølsen sushi har fått rosende omtale både i våre tester og av leserne. Vi dro dit for å se om stedet ennå holder mål.

  2. Restaurantanmeldelse: Hon San – en gyllen overraskelse

    Jubilanten i Rosenkrantz' gate vet å overraske, 30 år etter at Mr. Hong fikk sin lure idé.

  3. Anmeldelse av Paleo: Trivsel uten gluten

    Det er ikke alle steder man får moderne steinaldersmat i Oslo, men Paleo er unntaket. Godt nytt for allergikere: Det meste der er glutenfritt.

  4. Restaurantanmeldelse: Happy av Happolati

    Vågalt, sterkt og deilige kombinasjoner – Happolati er en syvretters fest!

  5. Restaurantanmeldelse: Gamle Raadhus vet ennå råd

    Nestoren i Kvadraturen byr på god mat og profesjonell service i et utsøkt lokale.

  6. Restaurantanmeldelse: Nye New Delhi er nydelig

    Det er ikke alle flyttinger som har vært like vellykket, men New Delhi har pusset opp menyen i samme slengen.

  7. Restaurantanmeldelse: Inder med lave skuldre

    Listen to Baljit er klar til å ta en bit av restaurantmarkedet rundt Solli plass. Det bør de kunne greie med sitt avslappede, moderne konsept.

  8. Restaurantanmeldelse: Finere lokale – dårligere mat

    Vietnamesiske Xích Lô er pusset opp, men det rotes mer enn i Hotel i særklasse.

  9. Restaurantanmeldelse: Alex Sushi er ikke lenger helt rå

    Alex Sushi er fortsatt en av byens beste sushisteder, men skjerper de seg ikke, er det bare et spørsmål om tid før noen sparker dem ned fra tronen.

  10. Restaurantanmeldelse: Anstrengt jul i stallen

    Kamai byr på norsk jul. Det kunne de gjerne latt være.

  11. Restaurantanmeldelse: Fjøla slipper å gå planken

    Restaurant Fjøla i Østbanehallen byr på grei mat i hyggelig lokale.

  12. Anmeldelse av Godt innafor: Helt innafor

    Godt innafor er et enkelt, men effektivt konsept som allerede ser ut til å ha gode vekstvilkår som nabolagsrestaurant og bar på Frogner.

  13. Anmeldelse: Spiselig vingud

    Bacchus Spiseri & Vinhus byr på enkel og god mat.

  14. Restaurantanmeldelse: Messi- takter

    Pintxosbaren Txotx byr på lissepasninger fra kjøkkenet.

  15. Restaurantanmeldelse: For ujevnt på Baltazar

    Baltazar byr på mye god mat, men langtfra alt er på stell.

  16. Restaurantanmeldelse: Enda en god nykommer

    Mangelsgården byr på en spennende meny og mange gode smaker.

  17. Mr. Bay, en ganske alminnelig asiat

    Fire grunner til at Mr. Bay bør ta seg på tak før 10-årsjubileet neste år.

  18. Anmeldelse av New Anarkali: Tilbake i slag

    Sist vi var her, ble vi skuffet. Denne gangen innfridde New Anarkali.

  19. Anmeldelse av Champagneria Bodega: Smågodt i Mathallen

    Champagneria Bodega byr både på en smak av Mathallen og egne råvarer.

  20. Restaurantanmeldelse: Ikke så Grand lenger

    Grand Café holder ikke stilen.

  21. Effektivt, men ...

    Tatakii Asian byr på en variert meny, flere gode retter – og uttrykksløse servitører.

  22. Anmeldelse av IndiSpice: Krydder i tilværelsen

    Signaturrettene på IndiSpice skiller dem fra mange konkurrenter.

  23. Restaurantanmeldelse: Bruk pengene på øl

    Sportspuben O’Learys har mat, men bør benyttes til øl og fotball.

  24. Restaurantanmeldelse: Katla innfrir forventningene

    Nye Katla restaurant byr på mange gode retter, men mangler litt krutt.

  25. Restaurantanmeldelse: Meget god pizza

    Girotondo byr på hyggelig service og gode pizzaer, men det er noen småting å pirke på.

  26. Restaurantanmeldelse: Fiskeeventyret på Itamae Sushi Bar

    Omakasemenyen på Itamae er Grünerløkkas eneste sted med garantert fiskelykke.

  27. Restaurantanmeldelse: Publiko byr på publikumsvennlig mat

    God mat og høyt vinpåslag hos Publiko på Majorstuen.

  28. Anmeldelse av Restaurant Einer: Årets beste nykommer

    Restaurant Einer byr på fantastisk mat og service.

  29. Matanmeldelsen: Jewel of India Frogner skinner ennå

    Jewel of India oppfyller alt det vi ønsker av et restaurantbesøk: hyggelig og oppmerksom service, koselige omgivelser og delikat mat.

  30. Matanmeldelsen: Stock står støtt i Barcode

    Har Stock fremdeles byens beste entrecôte?