Siste anmeldelser

Hver uke er vi ute og anmelder restauranter i Oslo. Her er de 30 siste.

  1. Restaurantanmeldelse: Rustikt, raust og rekorddyrt på Jamie’s Italian

    På Jamie’s kan man oppleve service i toppklasse. Det tar de seg svært godt betalt for.

  2. Restaurantanmeldelse: Solsiden imponerer

    Det blir stadig vanskeligere å få bord på Solsiden restaurant. Det er ikke så rart.

  3. Restaurantanmeldelse: Hva skjedde, Larsen?

    Karbonadesmørbrødet på Larsen holder ennå mål, men ellers har nivået på maten sunket siden forrige besøk.

  4. Restaurantanmeldelse: Engebret – en ekte tradisjonsbærer

    Nivået på kjøkkenet til Engebret er langt høyere enn mange sammenlignbare steder.

  5. Restaurantanmeldelse: Kebablykke på Solli plass

    C’est la Bab byr på kebab i luksusklassen, men det er smårettene som imponerer mest.

  6. Restaurantanmeldelse: Rimelig indisk i solveggen

    Theka på Olaf Ryes plass har det som skal til for å skape et vellykket og rimelig måltid, men det kan ta tid.

  7. Restaurantanmeldelse: Dyrt og kjedelig på Celsius

    Celsius er stedet du helst går for å ta et godt glass i solen.

  8. Restaurantanmeldelse: Trist utstillingsvindu for Oslo

    Oslo fisketorg Pipervika byr på dyr og middelmådig mat.

  9. Restaurantanmeldelse: Asiatisk nedtur

    Asian Box fikk karakteren 5 ved forrige besøk. Nå rykker de to hakk ned.

  10. Restaurantanmeldelse: Kult, men ikke kult nok, Kullt

    Det er vanskelig å bli klok på hva man ønsker at Kullt skal være.

  11. Restaurantanmeldelse: Mye godt på Bjølsen

    Strøksrestauranten på Bjølsen tilbyr mye godt fra «nærmiljøet».

  12. Restaurantanmeldelse: Utvannet, tynt skvip!

    Bella Bambina byr på en «italiensk» nedtur.

  13. Restaurantanmeldelse: Bærre lækkert over Oslo

    Grefsenkollen er mer enn musikkfestival og kaffe med boller etter turen: Restauranten holder fremdeles et høyt nivå.

  14. Restaurantanmeldelse: Discopizza

    Teatro har åpnet en ny og god pizzarestaurant.

  15. Restaurantanmeldelse: Bra fart på Vesper Bar

    Spisestedet Vesper Bar byr på god pubmat.

  16. Restaurantanmeldelse: Brennheit

    Maten hos Fyr Bistronomi varmer fortsatt godt.

  17. Restaurantanmeldelse: Middels mat, likegyldig service

    Servitøren skinte ikke om kapp med solen på Olivia i Hegdehaugsveien.

  18. Restaurantanmeldelse: Kinesiske fristelser

    Mei Wei byr på fikse kinesiske retter i et behagelig lokale.

  19. Restaurantanmeldelse: Bærre lekkert

    Nodee Barcode restaurant byr på vakkert interiør og deilig mat.

  20. Restaurantanmeldelse: Fort gjort hos Freddy Fuego på Tjuvholmen

    Den hurtigste maten på Tjuvholmen får du hos Freddy Fuego.

  21. Restaurantanmeldelse: Koster mer enn det smaker

    Amerikalinjens hotellrestaurant, Atlas, trenger å stramme opp mannskapet for å komme helt i havn.

  22. Restaurantanmeldelse: Nesten storveies på Stortorvet

    Etter «syv magre» ser det ut til at Stortorvets Gjæstgiveri har fått skikk på kjøkkenet. Men de har fremdeles noe å gå på.

  23. Restaurantanmeldelse: Vått brød og druknet ost

    Cantina Cortina i Folketeaterpassasjen må stramme opp mat og service!

  24. Restaurantanmeldelse: Noen sprekker i Festningen

    Festningen restaurant forsvarer ikke femmeren.

  25. Restaurantanmeldelse: Skuffende i høyden

    Gate of India har flott beliggenhet og lokale, men kjøkkenet og servicen klarer ikke å levere på samme nivå.

  26. Restaurantanmeldelse: Ikke helt Dinnertier

    Maten er fortsatt bra på Dinner restaurant, men det er flere ting å pirke på.

  27. Restaurantanmeldelse: Bare sorgen i Borggården

    En gang i tiden var dette et av våre favorittsteder for god biff. Det virker lenge siden nå.

  28. Restaurantanmeldelse: Småfrekt hos Hot Shop

    Den tidligere erotiske butikken Hot Shop er blitt en god nabolagsrestaurant.

  29. Restaurantanmeldelse: Smart gatemat

    Hitchhiker i Mathallen har fremdeles lekenheten i behold.

  30. Restaurantanmeldelse: Suppekjøkken med ambisjoner

    På Hrímnir skaper en amerikansk mikrobiolog gastronomiske mirakler med japanske suppetradisjoner og norske råvarer.