Siste anmeldelser

Hver uke er vi ute og anmelder restauranter i Oslo. Her er de 30 siste.

  1. Omakase byr på Norges beste sushi

    Omakase i Stavanger fikk en Michelin-stjerne i år. Avleggeren i Oslo byr på like god mat.

  2. Skuffende fra nye Bølgen & Moi

    Bølgen & Moi på Tjuvholmen byr på dårlig mat og snegleservice.

  3. Grisedårlig

    Du blir i dårlig humør av maten på Den Glade Gris.

  4. Velstelt gris på Torshov

    Mikrobrygg på fat? Check. Tatoverte bartendere? Check. Rustikk gastropubmat? Check. Hipsterklientell? Check. Men Grisen har mer å by på – og noe for enhver smak.

  5. Kjipere lokale og dårligere mat

    Habibi restaurant flyttet for to år siden fra Storgata til Strøgetpassasjen. Alt er blitt dårligere.

  6. Stilfullt møte med Benares

    Nyåpnede Benares satser klassisk i en gate der restaurantene kommer og går.

  7. Ett bord kan fort bli din nye Oslo-venn

    Hjemmekoselig søndagsmiddag hver dag i Vika.

  8. Tipo: Tung start nederst på Løkka

    Stedet ser fristende ut, servicen er hyggelig, men maten skuffer.

  9. Mucho Mas metter ennå – men det koster

    Du får fremdeles mye mat for pengene på Mucho Mas, men tilbehøret kan jekke opp prisen for måltidet.

  10. Hakkasan i Oslo innfrir forventingene

    Hakkasans konsept Ling Ling i Oslo er blitt et kult spisested, men har litt å gå på når det gjelder maten.

  11. Bra øl - middels mat

    De har godt øl på Grünerløkka brygghus, men maten holder ikke samme nivå.

  12. Ny stjernerestaurant i Oslo

    Har du savnet Bagatelle eller Oro? Ta turen til À L’aise.

  13. Brun uten sol

    Gastropuben Tre Stuer og Bar plass er et hyggelig tilskudd på Alexander Kiellands plass. Også når solen ikke skinner.

  14. Hva nå da, La Såda?

    La Såda er sjarmerende, men kommer den noensinne til å være mer enn en OK strøksrestaurant?

  15. Kjedelig mat hos Café Christiania

    Du husker landhandlerieffektene på Café Christiania bedre enn maten.

  16. – Dette blir for tynt, Noodles and Soup

    Da Noodles and soup åpnet, tilbød de muligheten til å lage din egen suppe. Nå er de blitt et sted midt på treeren.

  17. Nanda tar seg opp mot slutten

    Det begynte med treg service og irritert servitør, men fra hovedrettene og ut var alt på stell. Faktisk bedre enn forrige besøk.

  18. Ikke fullt så Kullt

    Nye restaurant Kullt skuffer med kostbar og middelmådig mat.

  19. Irishistible

    Du orker ikke danse Riverdance etter en middag på The Dubliners, men godt er det!

  20. 5 grunner til å stå i kø for en Illegal burger

    Fem år etter starten er Illegal-burgeren fremdeles kriminelt god. Her er årsakene.

  21. Izakaya serverer fantastiske småretter

    Izakayas japanske tapas er så gode at du ikke en gang savner sushien de ikke har.

  22. Taverna'n er en folkelig oase

    Taverna’n på Youngstorget holder nivået oppe.

  23. Nomads er en meget god asiatisk nykommer

    Maten er bra, men du husker best det lekre lokalet til Nomads.

  24. Quesadilla er en knusktørr affære

    Varierende service og kjedelig mat: Quesadilla er et par hakk under Tijuana lenger ned i gaten.

  25. Tandoori Hut kan sine saker

    Lokalet er ikke all verden, men den pakistanske restauranten på Sagene overbeviser i matveien.

  26. Lang dags ferd mot mat

    Pizza Crudo i Paleet: En tragedie i fire akter.

  27. Huy Tapashi holder koken

    Huy Tapashi byr ikke på avansert kokkekunst, men gjør sakene sine bra.

  28. Brasserie 45 er helt halvveis

    Det er vanskelig å skjønne hva Brasserie 45 vil være. Dermed blir resultatet halvveis.

  29. Statholdergaarden er en prikkfri opplevelse

    Det er ikke billig, men en kveld på Statholdergaarden er både en tidsreise og en matopplevelse av de sjeldne.

  30. Sørstatene, avdeling Løkka

    Fett, søt og hot. Denne syndige kombinasjonen er umulig å motstå på Way Down South.