Siste anmeldelser

Hver uke er vi ute og anmelder restauranter i Oslo. Her er de 30 siste.

  1. Restaurantanmeldelse: Kongen i knestående

    Café Sjakk Matt byr på hyggelig service og atmosfære, men får trekk for maten.

  2. Restaurantanmeldelse: Futten ut av Champagneria

    Champagneria på Frogner sprudlet i starten, men nå er det meste dødt.

  3. Restaurantanmeldelse: Bono, det hemmelige pastaparadiset

    Lykkelig er den som får servert spagetti fra Monicas kjøkken.

  4. Restaurantanmeldelse: Velkrydret, men bortgjemt på Sørenga

    Indiske Gilander har ikke kremplasseringen på Sørenga, men er verd å lete seg frem til.

  5. Restaurantanmeldelse: Jo, jo, Ling Ling

    Det er sjelden du ser så delikate presentasjoner av maten. Men hvordan smaker den?

  6. Restaurantanmeldelse: Burgerkjede med voksesmerter

    Døgnvill burger begynner å bli en stor burgeraktør, men siste tilskudd er i største laget.

  7. Restaurantanmeldelse: Et stykke til toppen, Ekebergrestauranten!

    Det er fint på Ekebergrestauranten, men varierende mat, knuste asjetter og en øl i fanget kaster skygger over den hvite perlen.

  8. Restaurantanmeldelse: Overlevelseseksperten Hakkaiza

    Hakkaiza klorer seg fast i bryggekanten ytterst på Sørenga. Det er gode grunner til å glede seg over at den ennå ikke har sluppet taket.

  9. Restaurantanmeldelse: Ennå fyr i Eldhuset

    Eldhuset åpnet for fem år siden. Hvordan står det til i dag?

  10. Restaurantanmeldelse: Franske fristelser i skyggen av Munch

    Brasserie Rivoli er «the missing link» mellom Sørenga og Barcode, og lykkes godt med å hente det beste av begge verdener.

  11. Restaurantanmeldelse: Villa er ikke lenger et paradis

    Noe har gått tapt på nye Villa Paradiso.

  12. Restaurantanmeldelse: Er pizza-kebab Peppes nye trekk?

    Peppes nyeste satsing minner mer om kebab på pizzabunn.

  13. Restaurantanmeldelse: Indisk veteran på Frogner er still going strong

    Kyllingen på Village Tandoori er alene god nok grunn til å oppsøke stedet.

  14. Restaurantanmeldelse: Det skal ikke være mulig at ting tar så lang tid

    Louise på Aker brygge leverte ikke i det hele tatt: Sjelden har vi måttet vente så lenge på så lite.

  15. Restaurantanmeldelse: Noe skurrer i Skur 33

    Har servitørene og kjøkkenet tatt sommerferie? Det var en del som ikke stemte under vårt besøk på Skur 33.

  16. Restaurantanmeldelse: Bedring, men langt fra bra nok på Skansen

    Café Skansen er et flott restauranthus, men maten og servicen er middelmådig.

  17. Restaurantanmeldelse: Årets beste nykommer

    J2 byr på nydelig, moderne koreansk mat.

  18. Restaurantanmeldelse: Maten på Lanternen lyser opp

    Vi hadde ikke all verdens forhåpninger, men gikk fornøyde fra Lanternen denne sommerkvelden.

  19. Restaurantanmeldelse: Rustikt, raust og rekorddyrt på Jamie’s Italian

    På Jamie’s kan man oppleve service i toppklasse. Det tar de seg svært godt betalt for.

  20. Restaurantanmeldelse: Solsiden imponerer

    Det blir stadig vanskeligere å få bord på Solsiden restaurant. Det er ikke så rart.

  21. Restaurantanmeldelse: Hva skjedde, Larsen?

    Karbonadesmørbrødet på Larsen holder ennå mål, men ellers har nivået på maten sunket siden forrige besøk.

  22. Restaurantanmeldelse: Engebret – en ekte tradisjonsbærer

    Nivået på kjøkkenet til Engebret er langt høyere enn mange sammenlignbare steder.

  23. Restaurantanmeldelse: Kebablykke på Solli plass

    C’est la Bab byr på kebab i luksusklassen, men det er smårettene som imponerer mest.

  24. Restaurantanmeldelse: Rimelig indisk i solveggen

    Theka på Olaf Ryes plass har det som skal til for å skape et vellykket og rimelig måltid, men det kan ta tid.

  25. Restaurantanmeldelse: Dyrt og kjedelig på Celsius

    Celsius er stedet du helst går for å ta et godt glass i solen.

  26. Restaurantanmeldelse: Trist utstillingsvindu for Oslo

    Oslo fisketorg Pipervika byr på dyr og middelmådig mat.

  27. Restaurantanmeldelse: Asiatisk nedtur

    Asian Box fikk karakteren 5 ved forrige besøk. Nå rykker de to hakk ned.

  28. Restaurantanmeldelse: Kult, men ikke kult nok, Kullt

    Det er vanskelig å bli klok på hva man ønsker at Kullt skal være.

  29. Restaurantanmeldelse: Mye godt på Bjølsen

    Strøksrestauranten på Bjølsen tilbyr mye godt fra «nærmiljøet».

  30. Restaurantanmeldelse: Utvannet, tynt skvip!

    Bella Bambina byr på en «italiensk» nedtur.