Kitchen and table

Dronning Eufemias gate 15Bjørvika

Svensk kjede startet av kjendiskokk Marcus Samuelsson lover en smak av Manhattan, førsts og fremst sjømat.

Osloby, Okt 2019
3 Lesere
100%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Fancy fangst i Bjørvika

Det måtte en internasjonal hotellrestaurantkjede til for å skaffe oss Barcodes første fiskerestaurant.

– Ganske rart at det ikke er kommet en sjømatrestaurant til Bjørvika før, sier Willie og studerer spisekartet før han hikker litt over prisen på sjømatplatået – 849 kroner per person.

Vi har ruslet langs Havnepromenaden en av de siste vakre septemberkveldene, tatt en pause på broen mellom Operaen og Lambda og sett på de unge fiskerne som står ved Akerselvas utløp som om det var den naturligste ting av verden. Prisbelønte Munchs Brygge ligger rett bak oss, og foran oss til høyre, Petter Stordalens Clarion Hotel.

– Ingenting av dette var her for ti minutter siden, sier jeg. – Disse kvartalene finnes ikke engang på Google Maps.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (24 av 30)

Lesernes mening

100%av 3 lesere anbefaler stedet
3
100
0
0%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)