Sawan

President Harbitz gate 4Frogner

Moderne thailandsk mat i herskapelige omgivelser i villa på Frogner. Flere chambre séparée.

Osloby, Mar 2018
116 Lesere
73%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Matanmeldelsen: Røde lamper for Sawan

Maten er i toppklasse, men det er likevel lett å føle seg ført bak det røde lyset på Sawan.

Det begynte så bra. En vakker villa på beste Frogner, med to store stuer innredet med gullgardiner, levende lys, plysj, thaisilke og mahogni. En hjertelig velkomst fra hovmesteren. Et glass deilige bobler fra bartenderen. En lang kveld med nydelig tilberedt mat foran oss. Hva i all verden kunne gå galt?

I begynnelsen brydde vi oss ikke om det intenst røde lyset som strømmet inn i restauranten fra varmelampene på glassverandaen, selv om det gjorde det umulig å lese menyen. Og vi lot oss ikke irritere over at servitøren spurte om vi ville vite noe om maten og forsvant før vi fikk svart. Nei da, vi skålte og bestemte oss for å ta dagens niretter uansett.

Trøffel og ingefær

Vi kikket på de andre gjestene, kjærestepar her, firmaer der, en fødselsdag med jentegjengen, to middelaldrende par som lo av hverandres forsøk med spisepinnene. Sawan er umåtelig populær, noe lydnivået bar preg av. Og servitørene. De virket alltid på vei til et annet bord, et annet sted.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (19 av 30)

Lesernes mening

73%av 116 lesere anbefaler stedet
85
73
31
27%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Hei! Fantastisk hyggelig sted og god mat. Var 12. oktober 2106. Mulig servicen har vært dårlig, men nå er den løftet til 6 poeng * * * * * *
  Olav Inge Fossbakken
 2. Tre voksne damer feiret feriestart i juni, og alle ble syke i løpet av natten med oppkast. Veldig høyt lydnivå på terrassen. Står over.
  Hanne Mathisen
 3. Fantastisk mat, magisk atmosfære, hyggelig, kvalifisert og rask betjening. Anbefales på det varmeste!
  Morten Martinsen
 4. Skulle bestille bord til 10 personer, men da måtte vi velge en set meny til runft 700 kr per pers. Ingen fleksibilitet så måtte avbestilte
  monica svenskerud
 5. Veldig god service fra hyggelig og morsom servitør, utrolig god mat! Mange nye smaker, kreativt presentert. Og for et lokale! Anbefales :)
  ingridnordset
 6. Vi var en en gjeng på 8 per som hadde bestilt bord. Når vi kom for å sette oss ved bordet hadde servitøren allerede begynt å helle i vann me
  Mahsa Bahari
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)