Kamai

Korsgata 25Grünerløkka

Kamai har sitt utspring i det asiatiske kjøkkenet, og serverer fusion-retter med inspirasjon fra flere ulike smaker og områder.

Osloby, Feb 2016
86 Lesere
82%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Hver rett på Kamai er et lite under

Det er ingen grunn til å ha en toppkarakter i arsenalet, hvis vi ikke skal bruke den her.

Kaiseki. Nikkei. Umami. Selv om du ikke kan et skvatt japansk fra før, trenger du disse tre ordene for å beskrive et måltid på Grünerløkkas nye, eksklusive restaurant: Kamai.

En svartkledd hovmester tar oss blidt imot da vi kommer inn i den gamle stallen fra bakgården mot Korsgata. Nytt navn, nye eiere, nytt konsept – men de rustikke restaurantlokalene er akkurat slik de var etter at forgjengeren Kolonihagen pusset opp for drøyt et par år siden. Selv telysholderne på bordene er de samme.

Få ukens restaurantanmeldelser fra Osloby og de beste tipsene fra mat-Oslo rett i mailboksen din. Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev her!

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (29 av 30)

Lesernes mening

82%av 86 lesere anbefaler stedet
71
82
15
18%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Skuffende i forhold til forventningene. Få høydepunkter, lang tid mellom små retter. Mange bedre og rimeligere alternativer i Oslo
  Øystein Eggen
 2. Fint, men lite lokale. God mat! Kommer tilbake
  Eva
 3. Vi hadde julebord med jobben standard 5 retter meny. Svært lite mat og et par av rettene var mislykket med rått egg og uspiselig dessert.
  Christian Fodstad
 4. Oslos beste, hyggelig betjening, fantastisk mat og koselig rolig stemning
  Leif A Lier
 5. Kamai er en flott opplevelse fra start til slutt- fine lokaler, vennlige og flinke servitører og veldig god mat med store overraskelser.
  Merete
 6. Helt fantastisk opplevelse!
  anette Mellbye
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)