Kamai

Korsgata 25Grünerløkka

Kamai har sitt utspring i det asiatiske kjøkkenet, og serverer fusion-retter med inspirasjon fra flere ulike smaker og områder.

Osloby, Feb 2016
82 Lesere
85%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Hver rett på Kamai er et lite under

Det er ingen grunn til å ha en toppkarakter i arsenalet, hvis vi ikke skal bruke den her.

Kaiseki. Nikkei. Umami. Selv om du ikke kan et skvatt japansk fra før, trenger du disse tre ordene for å beskrive et måltid på Grünerløkkas nye, eksklusive restaurant: Kamai.

En svartkledd hovmester tar oss blidt imot da vi kommer inn i den gamle stallen fra bakgården mot Korsgata. Nytt navn, nye eiere, nytt konsept – men de rustikke restaurantlokalene er akkurat slik de var etter at forgjengeren Kolonihagen pusset opp for drøyt et par år siden. Selv telysholderne på bordene er de samme.

Få ukens restaurantanmeldelser fra Osloby og de beste tipsene fra mat-Oslo rett i mailboksen din. Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev her!

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (29 av 30)

Lesernes mening

85%av 82 lesere anbefaler stedet
70
85
12
15%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Vi hadde julebord med jobben standard 5 retter meny. Svært lite mat og et par av rettene var mislykket med rått egg og uspiselig dessert.
  Christian Fodstad
 2. Oslos beste, hyggelig betjening, fantastisk mat og koselig rolig stemning
  Leif A Lier
 3. Kamai er en flott opplevelse fra start til slutt- fine lokaler, vennlige og flinke servitører og veldig god mat med store overraskelser.
  Merete
 4. Helt fantastisk opplevelse!
  anette Mellbye

Legg til tips (max 140 tegn)