Kamai

Korsgata 25Grünerløkka

Kamai har sitt utspring i det asiatiske kjøkkenet, og serverer fusion-retter med inspirasjon fra flere ulike smaker og områder.

Osloby, Des 2018
95 Lesere
82%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Anstrengt jul i stallen

Kamai byr på norsk jul. Det kunne de gjerne latt være.

– Nei, nå har julefeiringen tatt helt av, sier Willie da han studerer Kamais femrettersmeny. – Alle skal ha pakkekalendere, selv kjæledyr og 30-åringer. Og alle restauranter skal ha julemeny, selv japansk-peruanske.

Gravlaks, ål, reinsdyr, and, pepperkakedessert. Det er ikke mye som minner om de to første ordene i listen vi pugget da vi begeistret anmeldte Kamai etter åpningen for snart tre år siden: nikkei og kaiseki. Det første betegner en fusjon av japansk og peruansk mat, det andre et tradisjonelt, japansk måltid. Bortsett fra en del av tilbehøret, ser denne menyen ganske så norsk ut.

Sjarmerende i bakgården

En stresset, svartkledd hovmester har fulgt oss opp fra inngangen i den gamle stallen og plassert oss ved et hyggelig tomannsbord i den røffe spisesalen under takbjelkene. Her er det fortsatt strippede murvegger og åpne konstruksjoner som gjelder. Bortsett fra lysestakene kan vi ikke se noen endringer på tre år. Og hvorfor skulle de vel endre noe? Den gule bakgårdsbygningen på Grünerløkka må være en av byens mest sjarmerende restauranter.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (17 av 30)

Lesernes mening

82%av 95 lesere anbefaler stedet
78
82
17
18%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Skuffende i forhold til forventningene. Få høydepunkter, lang tid mellom små retter. Mange bedre og rimeligere alternativer i Oslo
  Øystein Eggen
 2. Fint, men lite lokale. God mat! Kommer tilbake
  Eva
 3. Vi hadde julebord med jobben standard 5 retter meny. Svært lite mat og et par av rettene var mislykket med rått egg og uspiselig dessert.
  Christian Fodstad
 4. Oslos beste, hyggelig betjening, fantastisk mat og koselig rolig stemning
  Leif A Lier
 5. Kamai er en flott opplevelse fra start til slutt- fine lokaler, vennlige og flinke servitører og veldig god mat med store overraskelser.
  Merete
 6. Helt fantastisk opplevelse!
  anette Mellbye
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)