Trancher

Thorvald MeyersgateGrünerløkka

Langstekt entrecôte med ulike typer sauser og grønnsaker er hovedmenyen.

Osloby, Mar 2019
99 Lesere
80%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Saken er biff på Trancher

Det er så enkelt at det grenser til det geniale: Legg et stykke entrecôte i ovnen og server det til kjøttsultne gjester. Det har man gjort på Grünerløkka i seks år nå.

Det dukker stadig opp biffrestauranter i Oslo: Sist ut er KöD i gamle Posthallen. Trancher foredlet konseptet ved å tilby bare én type kjøtt, nemlig langtidsstekt entrecôte med valgfritt tilbehør. Med tiden har de utvidet territoriet, først på Frogner, der Galt tok over da de bestemte seg for å flytte ned til Aker brygge.

Vi bestemte oss for å ta turen tilbake til der det begynte på Grünerløkka for elleve år siden.

Aftenpostens har tre faste matanmeldere som anmelder tre restauranter i uken. Alle anmeldelsene kan du lese på restaurantguiden.osloby.no hvor du også finner over 60 matguider til alt fra beste pizza og burgere til thailandske godbiter og søndagsåpne restauranter.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

80%av 99 lesere anbefaler stedet
80
80
19
20%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)