Baltazar Ristorante & Enoteca

Dronningens Gate 27Kirkeristen

Italiensk topprestaurant i basarhallene bak Domkirken. Er du tørst? Vinmenyen er overdådig - ikke mindre en 30 A4-sider.

Osloby, Feb 2016
254 Lesere
87%
PrisnivåHøyt

Type sted

Oslobys anmeldelse

Dyrt, men deilig i basaren

Baltazar har pusset opp og gjort det enklere både for seg selv og gjestene. Det er en god idé.

- Det er lenge siden jeg har vært her, skjønner jeg. Bardisken er blitt borte, og skillet mellom overetasjen med Fine dining og enoteket her i første, er borte. Nå får du samme meny begge steder, sier Bordvenninnen.

Spisekartet byr på fireantipasti (forretter), fire primi piatti (pasta/risottoretter), fire secondi piatti (hovedretter), ni varianter av pizzaer og fire desserter. Dessuten kan du velge mellom tre ulike tilbehør/sideretter som ovnsstekte poteter, kikerter eller salat.

Restaurantguiden: Byens beste pizza- Bra at man har mulighet til å gjøre et helt måltid av en hovedrett, selv om det er ganske stivt å betale en 50-lapp pr. tilbehør. Det blir fort en dyr hovedrett av det, mener Bordvenninnen.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (24 av 30)

Lesernes mening

87%av 254 lesere anbefaler stedet
221
87
33
13%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Baltazar var en topprestaurant, men har tapt seg kraftig etter at skillet mellom overetasjen og enoteket er fjernet. Skuffende og dyrt
  Torbjørn Pedersen
 2. Dersom dette er Oslos beste italiner. Hvor dårlig er de andre italienske. Dette var en dårlig opplevelse. Slett service og dårlig mat.
  Kenneth
 3. Oslos beste Italienske og det stedet jeg har hatt mine beste matopplevelser ! Fantastisk mye god vin og deilig atmosfære ! Anbefales !!!
  Hans Petter Klemmetsen

Legg til tips (max 140 tegn)