Baltazar Ristorante

Dronningens Gate 27Kirkeristen

Italiensk topprestaurant i basarhallene bak Domkirken. Er du tørst? Vinmenyen er overdådig - ikke mindre en 30 A4-sider.

Osloby, Nov 2018
255 Lesere
87%
PrisnivåHøyt

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: For ujevnt på Baltazar

Baltazar byr på mye god mat, men langtfra alt er på stell.

– Oi, dette er som å være i Italia, sier spisefølget.

Han snakker ikke om miljøet på Baltazar Ristorante, men om den litt arrogante servitøren. Etter å ha ventet en stund i inngangspartiet – det var visst en artig historie på gang mellom servitør og kjøkken – blir vi endelig vist til bordet vårt. Vi prøver å spørre servitøren om noe i menyen, men da blir han borte.

Mer uformell 21-åring

Baltazar har holdt det gående i 21 år i Kirkeristen – det er imponerende! Tidligere hadde man en restaurant opp trappen og en vinbar nede, men dette ble endret for et par år siden. Nå har man samme meny oppe og nede.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (21 av 30)

Lesernes mening

87%av 255 lesere anbefaler stedet
222
87
33
13%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Baltazar var en topprestaurant, men har tapt seg kraftig etter at skillet mellom overetasjen og enoteket er fjernet. Skuffende og dyrt
  Torbjørn Pedersen
 2. Dersom dette er Oslos beste italiner. Hvor dårlig er de andre italienske. Dette var en dårlig opplevelse. Slett service og dårlig mat.
  Kenneth
 3. Oslos beste Italienske og det stedet jeg har hatt mine beste matopplevelser ! Fantastisk mye god vin og deilig atmosfære ! Anbefales !!!
  Hans Petter Klemmetsen

Legg til tips (max 140 tegn)