Brasserie Rivoli

Operagata 3Bjørvika

Uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Kjøkkensjef er Kari Innerå.

Osloby, Aug 2019
14 Lesere
85%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Franske fristelser i skyggen av Munch

Brasserie Rivoli er «the missing link» mellom Sørenga og Barcode, og lykkes godt med å hente det beste av begge verdener.

Når mange ganger prisbelønnede Kari Innerå er involvert, blir forventningen skrudd i været: Kokkeolympieren med mer har stått bak en rekke vellykkede steder som Cru på Majorstuen og Fru K på The Thief før hun åpnet BA 53 på Frogner. Etter at hun stengte dørene i Bygdøy allé har hun og hennes stab flyttet på seg til en bydel i rivende utvikling. Brasserie Rivoli er nemlig nabo med Munch-museet og fra den solrike uteserveringen har man utsikt rett mot Operaen.

Aftenpostens har tre faste matanmeldere som anmelder tre restauranter i uken. Alle anmeldelsene kan du lese på restaurantguiden.osloby.no hvor du også finner over 60 matguider til alt fra beste pizza og burgere til thailandske godbiter og søndagsåpne restauranter.

Interiøret skiller seg også fra andre restauranter i området. Her har man klart å gi et i utgangspunktet goldt lokale et innbydende preg med lune båser langs kortveggen, alt holdt i lyst tre og med fargerik kunst på veggene signert Sverre Bjertnes, som regnes som en av samtidenes viktigste malere.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

85%av 14 lesere anbefaler stedet
12
85
2
15%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)