Dim sum Taste Of China

Tordenskiolds gate 8-10Sentrum

For det meste dim sum, men også et fåtall forretter, supper, hovedretter og desserter

Osloby, Juni 2016
24 Lesere
83%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Nye lokaler - samme smak av Kina

Taste of China har utvidet med en ny avdeling i Sentrum, men konseptet er det samme: God mat uten at du blakker deg.

Taste of China har holdt til i Torggata siden 2003. Nå har man utvidet med en avlegger i Tordenskiolds gate, i lokalene som tidligere har huset italienske Santinos og vietnamesiske Vuong.

– Lokalet er betydelig mer "shiny" enn originalen, som trygt kan kalles shabby chic. Her er det litt kantinestemning, men veggsofaen er behagelig og med dempet belysning blir lokalet noenlunde hyggelig, mener spisevennen, som har slått følge med oss denne ettermiddagen. På bordene rundt sitter det flere større selskap, så det virker som om mange har funnet det for godt å ta en etter jobb-pils med nogo attåt.

Menyen er - bortsett fra designen - til forveksling lik den i Torggata, og godt er det. Vi har noen faste retter vi ikke vil gå glipp av, som rispasta med spinat, svinekjøttdumpling, oksekjøtt med kål i kraft og friterte ravioli med biff, vårløk og ingefærsaus.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

83%av 24 lesere anbefaler stedet
20
83
4
17%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Har Gow var bra, men bare soya-dip. Fun guo var slappe og smakløse. Won ton-suppe med instant noodles. Hadde ikke Xiaolongbao eller Tangbao.
  Erlend Palm
 2. Jeg må si at jeg er meget skuffet over variantene og smaken. Overkrydret- og saltet dimsum. Og prisen er ikke i nærheten av lav-middels.
  Jia

Legg til tips (max 140 tegn)