Eger spiseri og vinbar: Saken er ikke biff
Det er sjelden vi har fått en indrefilet som smaker så lite som her.
– Jeg er ikke sikker på hvordan dette kommer til å gå, sier Spisevennen. Han har bommet på tidspunktet og sittet og ventet med en øl i nærmere en time. – Hittil har de på bordet ved siden måttet vente i evigheter på drikke, og for litt siden viste det seg at servitøren eller kjøkkenet har glemt den ene retten.
Servitøren ser ganske stresset ut, og kommer småløpende for å høre hva vi ønsker. Bordvenninnen spør etter vinkartet, mens jeg bestiller en øl. Vinkartet er del av menyen, som ellers byr på bl.a. tapas, salater, burgere, noen hovedretter og desserter.
– Jeg tror ikke dette stedet er laget for meg, mener Spisevennen. – Jeg kikket litt på vinkartet og så at de fører en rosa champagne som har fått gullmedalje av damebladet Elle i fjor.
Les hele anmeldelsen