Jensens Bøfhus

Stortingsgata 2Sentrum

Den danske biffkjeden har slått seg til et steinkast fra Stortinget. Her er det bl.a. plukk-selv-salatbar og biffer i alle størrelser.

Osloby, Apr 2015
48 Lesere
35%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelsen: Jensens Bløffhus

Kjøtt fortjener bedre enn dette.

- Er du klar for litt kyllingfotball?

- Klart det! Vi titter ned på en stor kyllingbit som ligger på gulvet ved siden av bordet vårt. Vi kunne ha brukt pommes fritesen fra nabobordets gulv til stenger - og salaten under et annet bord fungerer bra som gressmatte.

Jensen's Bøfhus minner mye om Egon, TGI Friday's og Big Horn Steakhouse, men klarer ikke skape den samme stemningen som konkurrentene. Lokalet er enkelt, med trebord, papirark som bordbrikker og en liten bar midt i rommet. I tillegg til all maten på gulvet.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (12 av 30)

Lesernes mening

35%av 48 lesere anbefaler stedet
17
35
31
65%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Spiste der i dag for første, og siste gang. Vi var tre som bestilte entrecôte a kr 349,- + drikke. Lite mat, høy pris, dårlig rått kjøtt.
  thor.r.johansen
 2. Spiser lunsj her av og til. Maten er svært rimelig, serveringen rask, betjeningen hyggelig og det smaker fortreffelig. Suverent.
  Kai Wangberg
 3. Dette er det verste stedet jeg har spist mat når man bestiller biff forventer man
  Memet Demirbas
 4. Var der i går og spiste biff med tilbehør og baconcheeseburger til min sønn.Kjempegod biff og så god burger at han spiste to.Topp service.
  Kai-Thore Bergum
 5. Spiste der for første gang for 2 uker siden. God mat, atmosfære og billig.
  Jan Fredrik
 6. Lenge å vente på maten. De hadde ikke indrefilet!! Når vi så fikk entrecoten, var den kald, alt for mye stekt og seig. Elendig service
  Liv Hamre
 7. Vi var 8 stk. der. Grusomme biffer, seig. Bestilte den største biffen og fikk en på knappe 100 gr. Aggressiv servitør som løy. Grusom opplev
  Svein Tore
 8. Kald biff og saus. Brente grønnsaker. Biffen var vanskelig å tygge og skjære over . Kiwi sin 16.90kr biff er bedre. Ikke noen tannpirkere
  Cato ********
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)