La Sangria

Holbergs Gate 19Holbergs Plass

Tapasrestaurant fra 1992 drevet av brødrene Fernando og Juan Carlos Perez. Stort utvalg kjøtt og fiskeretter.

Osloby, Des 2017
35 Lesere
88%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Matanmeldelsen: Sjarmerende spanjol holder stand

Etter 25 år er La Sangria fremdeles et sted det er vel verd å stikke innom.

Da brødrene Fernando og Juan Carlos Perez åpnet stedet i 1992, var det mange andre spanske utfordrere med både tapas og hovedretter på menyen. Nå er det langt mellom hovedrettene i Oslo, tapassjappene har tatt over. Gastrobaren Bon Lio og Txotx er dem som holder høyest nivå. Delicatessen har tre steder i byen, Champagneria to mens Escalon står igjen med en avdeling på Tjuvholmen.

– Så har du den kombinerte butikken og tapasbaren The Gourmet Market, sier Spisevennen, som har snakket fotball med vår svært vennlige og imøtekommende servitør, som Spisevennen mener er en av innehaverne. – Jeg husker ham fra tidligere besøk, og han kan kunsten å få folk til å føle seg hjemme.

La Sangria får en til å tenke på en ekte spansk bodega. Det litt trange, men hyggelige lokalet er dekorert fra gulv til tak med bilder, gjenstander og fotballeffekter og de rustikke møblene gir det hele et intimt inntrykk.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (22 av 30)

Lesernes mening

88%av 35 lesere anbefaler stedet
31
88
4
12%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Veldig bra mat og imponerende service fortjener høyere karakter - gir den karakter 6 selv =)
    phasfjo
  2. Nydelig mat,super stevning og hyggelig betjening.
    Nordby
  3. Kunne laget disse rettene hjemme selv. Ingen av rettene som var spesielt nevneverdige. Veldig god atmosfære og hyggelig service da men..
    Maija Iversen

Legg til tips (max 140 tegn)