Ling Ling

Stranden 30Aker Brygge

Hakkasans "slemme" lillesøster har etablert seg med kinesiske retter på Aker Brygge. Takterrasse og loungeavdeling.

Osloby, Apr 2017
35 Lesere
34%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Hakkasan i Oslo innfrir forventningene

Hakkasans konsept Ling Ling i Oslo er blitt et kult spisested, men har litt å gå på når det gjelder maten.

– Er det Høyres landsmøte? hvisker spisefølget.

Vi står i inngangen til Oslos nye restaurantstorstue Ling Ling, en avlegger av det store Hakkasan-imperiet, og leverer jakker til noen damer i knallblå kjoler. En av damene følger oss til bordet og vi titter rundt for å se hva man har gjort med den nedlagte sjømatrestauranten Onda.

Forførende

Den kinesiske restauranten Hakkasan ble etablert i London i 2001 og har siden etablert seg i mange land. Den har fått Michelin-stjerne for begge sine avdelinger i London, og vi har besøkt spisestedene i både London, Dubai, Miami og New York.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

34%av 35 lesere anbefaler stedet
12
34
23
66%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Overpriset og smakløs mat.. kule lokaler og svært hyggelig service hjelper dessverre ikke.
    Annettebjaroy
  2. Et av Norges beste restaurantlokaler, veldig god atmosfære og mat. Kommer definitivt tilbake.
    Kristina
  3. Plutselig var vi glemt og måtte kontakte resturant sjefen for å få mer drikke og servering etter å ha ventet i 40 minutter etter "siste " re
    Christian Fr. Wesenberg
  4. Hvor var servitørene? Ventet opptil 1 time mellom rettene... God mat
    Svein Rune Enger
  5. Ikke verd pengene, det ser pent ut men er ganske smakløst.
    lars randby
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)