Omakase by Alex Cabiao

Ruseløkkveien 3Vika

Liten restaurant med 15 plasser i moderne japansk restaurant. Her får du en 18-retters omakase meny av kjøkkensjef Alex Cabiao.

Osloby, Mai 2017
8 Lesere
87%
PrisnivåHøyt

Type sted

Oslobys anmeldelse

Omakase byr på Norges beste sushi

Omakase i Stavanger fikk en Michelin-stjerne i år. Avleggeren i Oslo byr på like god mat.

– De er blitt skikkelige stjerner, disse kokkene, sier spisefølget. Vi sitter på to barkrakker og venter på at kjøkkensjef Alex Cabiao skal komme ut fra bakrommet. De to sommelierene har tatt oss imot i den nye restauranten i Vikaterrassen og gitt oss en kopp med Yamahai sake fra Nøgne Ø blandet med litt yuza for å rense munnen.

15 sitteplasser

– Vi serverer en 18-retter meny av japansk Edomae sushi. «Edo» er det gamle navnet på Tokyo og «mae» betyr nær. Omakase betyr «jeg stoler på deg», og chef Alex byr på hovedsakelig på norsk fisk og skalldyr, forteller den ene servitøren.

Lokalet er lite og mørkt og har musikk som hensetter deg til en spaavdeling. Sushibaren har 15 sitteplasser, noen flere enn i Stavanger, og her har man god oversikt over hva kokkene holder på med.

Les hele anmeldelsen
  • Miljø
  • Meny
  • Mat
  • Service
  • Verdi for pengene
  • Totalt (27 av 30)

Lesernes mening

87%av 8 lesere anbefaler stedet
7
87
1
13%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

  1. Ingen tips ennå. Legg til det første!

Legg til tips (max 140 tegn)