Oslo Fisketorg Pipervika

Rådhusbrygge 4Sentrum

Fisketorg, sushi og østerbar samt restaurant midt på Rådhusbrygga. Åpent fra 07 om morgenen. Kjøkkenet stenger kl. 22.30.

Osloby, Aug 2017
4 Lesere
50%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Priser til å gråte av

Oslo kan endelig skryte på seg eget «fisketorg» med restaurant, men prisene er latterlig høye.

– 400 kroner kiloet for reker? Har de gått fra vettet? Vi har entret hovedstadens etterlengtede fisketorg ved Rådhuskaia, en avlang glassboks med fin utsikt til Oslofjorden og folk som rusher forbi på vei til Aker brygge og Tjuvholmen.

Torg?

Lokalet er todelt, med en egen fiskedisk på den ene siden og restaurant i andre halvdel av lokalet. Vi starter med å titte på fiskedisken og er skuffet over både utvalg og priser.

– Jeg hadde forventet at det skulle bugne mer av fisk og skalldyr. Foreløpig er det veldig lite torgaktig, selv om du kan åpne alle vinduene, sier spisefølget, som synes det ligner mye på Fiskeriet på Youngstorget.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (17 av 30)

Lesernes mening

50%av 4 lesere anbefaler stedet
2
50
2
50%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Luft håret på kona og dra til Fiskeriet, som har ALT. Dama vil gi deg mange ganger igjen
  mspener
 2. Dere burde ha mulighet til at man kan skrive lenger tekster....... Mye å fortelle om til andre. Møtte en venn i dag, anbefalte, ta med kona
  mspener
 3. Ser ikke hvor jeg kunne sette inn Score, men 5 - ALT var TOPPERS, fra start til slutt. Skalldyrstår, ta det store, selv for 2 personer.
  mspener
 4. Supert for å ta med en Fersk Dame. Bed om Mortens Spesial. Morten
  mspener
 5. Topp mat til rimelige penger, spesielt hva andre på Aker Brygge og ALLE andre steder priser. Vin er like dyrt overalt, det er hovedfortjene
  mspener
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)