Sentralen

Øvre Slottsgate 3Sentrum

Et uformelt spisested for de fleste anledninger med norske råvarer og kontinentale smaker.

Osloby, Mar 2019
44 Lesere
68%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Sentralen treffer blink

Litt høy musikk og slurvete servitører til tross , Sentralen lager fortsatt veldig god mat.

– Lyst på en liten snack før maten? Vi har østers med litt ingefær og chili, opplyser servitøren. Vi tar gjerne en østers hver før de andre rettene, men får kjapt seks østers på bordet. Bitte små østers til 48 kroner pr. stykk blir en ekstremt dyr liten snack til 294 kroner.

Ikke alt man vil se

Sentralen åpnet dørene for over to år siden i Norges eldste sparebankbygg. Det flotte kulturbygget inneholder både restaurant og kafé i 1. etasje, og vi har fått bord rett ved det store åpne kjøkkenet.

– Det kan være stas å se kokker i aksjon, men når man ser kokker dra seg i skjegget eller servitører som bøyer seg over og spiser av mat på benken, kunne de like godt stengt igjen hele det åpne kjøkkenet. Det er greit med en uformell stil, men det skjerper ikke appetitten, mener spisefølget.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

68%av 44 lesere anbefaler stedet
30
68
14
32%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. The service wad bad. They behaved like they wanted you to leave again. Very few choices on food and the food is tasteless. Don't waste a try
  ahschmith
 2. Maten var god, men servicen var dårlig. Kelneren var mer opptatt av å studere vinskapet og skravle med kokkene enn å gi oss oppmerksomhet.
  Hilde
 3. Maten var ujevn, men det gode var godt. Servicen var under pari. kelnere bør være mer interessert i gjesten enn å snakke med hverandre.
  Rolf Lie

Legg til tips (max 140 tegn)