Skur 33

Akershusstranda 11Sentrum

Italiensk sjømat i hyggelige og rustikke omgivelser nedenfor Akershus festning.

Osloby, Juli 2019
108 Lesere
56%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Noe skurrer i Skur 33

Har servitørene og kjøkkenet tatt sommerferie? Det var en del som ikke stemte under vårt besøk på Skur 33.

– I dag setter de nok salgsrekord på rosévin, sier Bordvenninnen. Det er kun ett glass hvitvin og en øl å se blant bordene rundt oss og på uteserveringen.

Spisevennen er litt forsinket, så vi har bedt om en flaske hvitvin på deling. Det tar sin tid før den kommer på bordet, men det er en travel ettermiddag, og vi har god tid.

Aftenposten har tre faste matanmeldere som anmelder tre restauranter i uken. Alle anmeldelsene kan du lese på restaurantguiden.osloby.no hvor du også finner over 60 matguider til alt fra beste pizza og burgere til thailandske godbiter og søndagsåpne restauranter.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (17 av 30)

Lesernes mening

56%av 108 lesere anbefaler stedet
61
56
47
44%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Var 17 i følge som skulle ut og nyte en hyggelig kveld. All mat var forhåndsbestilt, men betjeningen virket totalt uforberedt.
  Jon Henrik Funden
 2. To altfor salte havabbor med brente og harde grønnsaker og en mutt servitør. Overpriset! Ganske fullt, men de fleste valgte pizza og øl.
  bjorodeg
 3. Skikkelig dårlig service, vimsete og fjern betjening (uteserveringen). Veldig god pizza og pasta (litt lite). Dårlig renhold toalett!
  Inge Næsset
 4. Spiste utendørs pga tur med hunder. Rigid service, og maten de tilbyr utendørs er rett og slett ikke god nok. Smakløst.
  Klara Opdahl
 5. Nydelig mat. Hyggelig og effektiv betjening selv på en travel dag. Kan virkelig anbefales
  Stig Silden
 6. Det burde ikke være mulig å mislykkes med lammeskank, men kjøttet var smakløst og tilbehøret knapt lunkent. Bra vinanbefaling trakk opp
  Gørild Steen
 7. Svært skuffende. Maten var smakløs og nesten ikke spiselig. Lite barnevennlig. Ingen vilje til tilpassing av barneporsjoner. Svært dårlig:(
  Tore Andre Ringvold
 8. har vært der flere ganger, synes stedet er koselig, hyggelig betjening å veldig god mat - stor anbefaling fra min side
  Marian Paulsen
 9. Fantastisk sted, Italia i Norge ! Autentisk og moderne. Gode på mat og vin og ikke minst kombinasjonen :) Anbefales
  Hans Petter Klemmetsen
 10. Har spist der mange ganger, Tono Tonnato, (tror jeg det het) fantastisk. Og byens beste Pizza Bianca :) Anbefales på det sterkeste
  Olav K
 11. Jeg har vært på Skur 33 flere ganger i lag med venner og kolleger. Tjerslands østers er en vinner. Gode anbefalinger på vin. Topp!!
  Stig Silden
 12. Var der i vår. Bestilte dyreste måltid på menyen. Ble ekstremt matforgiftet. Kontaktet restauranten to ganger, men fikk ikke noe svar.
  Sofie
 13. Maten var digg, ikke fantastisk. Men det var service, atmosfære og alt det andre. Kommer hit igjen!
  Jonas B
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)