Txotx

Trondheimsveien 2Grünerløkka

Baskerstemning på nedre Grünerløkka med pinxtos og andre spanske delitatesser.

Osloby, Nov 2018
48 Lesere
68%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Messi- takter

Pintxosbaren Txotx byr på lissepasninger fra kjøkkenet.

– Det er stas med steder som er skikkelig gjennomførte. Jeg synes Arizan Nevzat har gjort en utrolig flott innsats for Restaurant-Oslo, mener spisefølget. Nevzat står bak steder som Nedre Foss Gård, Olympen og Trattoria Popolare, i tillegg til Txotx, pintxosbaren på Grünerløkka.

Tapas, ponchos, tapa og pintxos

Hvis du har vært i Nord-Spania, har du sannsynligvis ramlet innom en av de mange pintxosbarene der. I San Sebastian er det pintxosbarer overalt, hvor bardiskene er dekket av ulike småretter på små fat og i skåler.

Mange lurer på hva forskjellen på tapas og pintxos er. Det er avhengig av hvor du er i Spania. Noen steder blir du servert ponchos, som ofte er gratis, mens det heter pintxos i Baskerland. Der betaler du for de små delikatessene. Har du vært i Madrid, får du på enkelte barer tapa, en enkel snack som du ikke betaler for, mens andre steder i landet betaler du for tapas.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (25 av 30)

Lesernes mening

68%av 48 lesere anbefaler stedet
33
68
15
32%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Aggressivt og uvennlig folk bak disken - huff!
  Cathrine Lindbom
 2. Med tanke på at du må hente maten selv, at du sitter på en krakk, og at tapas er små og ikke superlative er prisen alt for høyt.
  Enrico Razzetti
 3. Maten var grei, men ikke mer enn det. Litt Delicatessen-aktig, og langt fra å oppfylle forventningene om ekte baskiske pintxos.
  Anita Leirvik
 4. Vi dro ditt for å spise en god måltid med det ble så mye stress med bestillingen og border at vi endte opp å dra på Delicatesen.
  Lillian Ersoy
 5. Mye var godt, men det ristede kantarellsmørbrødet som badet i smør var noe av det deiligste jeg og mitt følge har spist på lenge. Anbefales!
  Carl-Erik Kopseng
 6. Nesten som San Sebastian. Nydelig mat, men litt dyrt. 3 pintxos og 2 varme retter + 2 glass vin ble over 1100.- for to personer.
  Hans K. Aspenberg
Vis alle tipsene

Legg til tips (max 140 tegn)