Vinoteket

Henrik Ibsens gate 60 ASolli plass

Kombinert vinbar og pizzarestaurant i uformelt lokale på Solli.

Osloby, Mar 2019
3 Lesere
0%
PrisnivåMiddels

Type sted

Oslobys anmeldelse

Restaurantanmeldelse: Knallgod pizzanykommer

Vinoteket er blitt en uformell oase med luftig pizza og rimelig priset vin.

– Det er litt sånn som tannpastareklamene på TV – «Clinomyn med polynam» – man skjønner ikke så veldig mye. Spisefølget har sett på hjemmesidene til nyåpnede Vinoteket og har lest om hydrolysedeig.

Ut med biff – inn med pizza

Vinoteket har åpnet dørene i Pinerolo Americanos gamle lokaler i Henrik Ibsens gate, og eierne har gjort noen smarte grep. De har åpnet de store dørene på hjørnet, og lokalet er blitt mer oversiktlig. Her er det svære vinduer, vegger med vin, blåstripete benker og selvfølgelig trebord uten duker og en eske med bestikk på bordet.

Null gjær

Kjøkkensjef Beniamino Bilali har laget en meget spennende meny med både klassiske og moderne pizzavarianter. Siden 2012 har han laget en såkalt hydrolysedeig, som er «basert på naturlige enzymers reaksjon i møtet mellom knuste helkorn og varmt vann – hvor melet spaltes og en naturlig gjæring settes i gang». Den er altså ikke tilsatt noe gjær eller surdeigskultur, og resultat er en veldig høy, lett og luftig pizzadeig.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (23 av 30)

Lesernes mening

0%av 3 lesere anbefaler stedet
0
0
3
100%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Ordered pata negra-pizza which tasted mold. Rude waiters, bad service, overpriced pizza, good vibe list though. Thumbs down unfortunately
  JG Langseth
 2. Overpriset "pizza" (nesten 350,- for en bitteliten for en person) på surdeig mv. som er "nytt" men ikke spesielt spennende. Bra priset vin.
  jmjl

Legg til tips (max 140 tegn)