Mr. Bay, en ganske alminnelig asiat
Fire grunner til at Mr. Bay bør ta seg på tak før 10-årsjubileet neste år.
«Når så vel mat som vin går opp i en vellykket enhet, er det ingen grunn til å sky Mr. Bay», skrøt Aftenposten i anmeldelsen kalt «Thai i toppklasse» i 2009. Fire år senere mente vi at «Mr. Bay på Tjuvholmen har etablert seg som en av Oslos aller beste restauranter.», og i 2015: «Det kan bli dyrt på Mr. Bay, men maten er strålende.»
Nå er det bare en drøy måned til Mr. Bay går inn i jubileumsåret som en av de eldste og mest vellykkede restaurantene på Tjuvholmen. Vi sjekket om det fortsatt er grunn til å feire det thai-asiatiske bursdagsbarnet.
1. Ingen fornyelse
Er det skjedd noe som helst her siden 2009? Stolene, pyntebuddhaene, den knallrøde sofaveggen – alt er det samme som ved åpningen for drøyt ni år siden. Etter bildene som fulgte anmeldelsene den gang å dømme, er det eneste interiørgrepet som er gjort på Mr. Bay Tjuvholmen å kaste de hvite dukene i skittentøykurven for godt. Og bytte taklamper.
Les hele anmeldelsen