Mr. Bay

Olav Selvaag plass 1Tjuvholmen

Asiatisk restaurant på Tjuvholmen der rettene er vietnamesisk/thailandske, ofte med eksklusive nordiske råvarer.

Osloby, Nov 2018
61 Lesere
77%
PrisnivåHøyt

Type sted

Oslobys anmeldelse

Mr. Bay, en ganske alminnelig asiat

Fire grunner til at Mr. Bay bør ta seg på tak før 10-årsjubileet neste år.

«Når så vel mat som vin går opp i en vellykket enhet, er det ingen grunn til å sky Mr. Bay», skrøt Aftenposten i anmeldelsen kalt «Thai i toppklasse» i 2009. Fire år senere mente vi at «Mr. Bay på Tjuvholmen har etablert seg som en av Oslos aller beste restauranter.», og i 2015: «Det kan bli dyrt på Mr. Bay, men maten er strålende.»

Nå er det bare en drøy måned til Mr. Bay går inn i jubileumsåret som en av de eldste og mest vellykkede restaurantene på Tjuvholmen. Vi sjekket om det fortsatt er grunn til å feire det thai-asiatiske bursdagsbarnet.

1. Ingen fornyelse

Er det skjedd noe som helst her siden 2009? Stolene, pyntebuddhaene, den knallrøde sofaveggen – alt er det samme som ved åpningen for drøyt ni år siden. Etter bildene som fulgte anmeldelsene den gang å dømme, er det eneste interiørgrepet som er gjort på Mr. Bay Tjuvholmen å kaste de hvite dukene i skittentøykurven for godt. Og bytte taklamper.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (20 av 30)

Lesernes mening

77%av 61 lesere anbefaler stedet
47
77
14
23%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. Dårlige servitører, kjøkkenet klarer ikke å håndtere halvfulle lokaler. Vi ventet tre kvarter før forretten kom, og like lenge på hovedrett.
  kela
 2. Levde ikke opp til forvetningene. Underkokt sjømat, kalde grønnsaker, vassen ris og krystallisert iskrem. Klage ikke tatt til følge.
  Manfred Bjørlin
 3. Ble skuffet når jeg etter 2 biter så en flue i maten. Når jeg sa ifra til hovmesteren, virket hun likegyldig og brydde seg egentlig ikke.
  magnus molde

Legg til tips (max 140 tegn)