Thief Foodbar

Landgangen 1Tjuvholmen

Kjøkkenet baserer seg på nordiske sesongråvarer og byr på en blanding av småretter og hovedretter.

Osloby, Aug 2016
25 Lesere
28%
PrisnivåMiddels+

Type sted

Oslobys anmeldelse

Thief Foodbar: Dyrt og godt på taket

Thief Foodbar har endret litt på både meny og interiør. Det hele har blitt mer spiselig.

– Lekkert! Vi nyter en drink på toppen av The Thief-hotellet på Tjuvholmen og ser utover Oslo. Det er som vanlig stappfullt på Aker Brygge og Tjuvholmen i finværet, men ikke mange vet om at Stordalens hotel inneholder to gode spisesteder, Fru K og Thief Foodbar, så her er det god plass til å nyte solstrålene. Innendørs er det også flott og en litt røffere og uformell stil en tidligere.

Dyr vin

– Mange spennende retter på menyen, skryter spisefølget. Her er både fristende snacks som tartar i brioche og steinsopp, forretten kalv «tataki» med misjomajones og løyrom, samt hovedretter som piggvar med pepperrot og brunet smør. Vi drikker et glass fyldig og frisk La Segreta Bianco fra Sicilia, dyrt priset til over 3,8 ganger polpris. Vinlisten er både variert og interessant, med flere eksklusive flasker for dem med høye representasjonskontoer.

Prest, snø og dill

– Utrolig enkel og velsmakende forrett! Den hyggelige servitøren har ikke sagt noe om maten, men den saftige retten taler for seg. Kokken har smørstekt brioche, lagt på et rikelig lag med snøkrabbe, et rimeligere alternativ enn kongekrabbe, revet over den svenske gulosten Prästost og pyntet med masse dill. Den søtlige og friske smaken fra krabben blandet med den salte osten og sprø og smørtunge brødet, smaker fortreffelig. Vinen passer også godt til krabben.

Les hele anmeldelsen
 • Miljø
 • Meny
 • Mat
 • Service
 • Verdi for pengene
 • Totalt (21 av 30)

Lesernes mening

28%av 25 lesere anbefaler stedet
7
28
18
72%

Din mening om stedet

AnbefalerAnbefaler ikke

Lesernes tips

 1. God mat, men dårlig service. Gruppe på 13 personer, satt nesten helt alene i restauranten og måtte mase på servitør
  Else Nygaard
 2. Dårlig service og dyrt, hvorfor gå dit ? Ikke spesielt god utsikt heller. , bortkastet energi, mange andre muligheter i Oslo
  synfala

Legg til tips (max 140 tegn)